Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kostka čerstvého droždí
- 70 gramů mléka
- 200 gramů brambor, moučných, typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
- 650 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů oleje
- 150 gramů tuku na pečení, např. Hery, změklého
- 3 vejce
- sůl, hrubá, na posypání
- kmín, celý, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 267 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové placky s česnekovým dipem
1h
Hrášková kaše
13min
Sýrové rolky á la Fornetti
45min
Špenátový koláč
30min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Monkey bread (slaný)
2 Std. 30 Min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Auvergneský sýrový quiche
1 godz. 20 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 min