Zařízení & příslušenství
Pagáče
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
60 kusů
Suroviny
-
1 kostka čerstvého droždí
-
70 gramů mléka
-
200 gramů brambor, moučných typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
-
650 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů oleje
-
150 gramů tuku na pečení např. Hery, změklého
-
3 vejce
-
sůl, hrubá na posypání
-
kmín, celý na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1.4 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slané pečení
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Sezamové tyčinky
1hod.
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Celozrnný pita chléb
1hod. 35min.
Květy černého bezu smažené v těstíčku
30min.
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Hrachovo cizrnové toasty
10min.
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2hod. 20min.
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1hod. 40min.
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2hod.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Bezlepková mini pizza
2hod.