Zařízení & příslušenství
Pagáče
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
60 kusů
Suroviny
-
1 kostka čerstvého droždí
-
70 gramů mléka
-
200 gramů brambor, moučných typ C, uvařených ve slupce a vychladlých
-
650 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů oleje
-
150 gramů tuku na pečení např. Hery, změklého
-
3 vejce
-
sůl, hrubá na posypání
-
kmín, celý na posypání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
1.4 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slané pečení
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Monkey bread (slaný)
2h 30min
Alpský sýrový toast
25min
Chlebová pivní polévka
30min
Cop s tuňákem
1h 40min
Knedlíčky s čokoládovou náplní a višňovou omáčkou
1h 30min
Saské tvarohové vdolečky
3h
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Sladké těstovinové placičky
40min
Kapr na modro
55min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Chačapuri
1h 15min
Pizza na 2 plechy se základní omáčkou a sýrem
1h 50min