Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de pasta de almendra
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharada de agua de azahar
Briouats
- 250 g de masa filo cortada en tiras (36 cm x 6 cm)
- 50 g de mantequilla fundida
- 1 yema de huevo ligeramente batida
- aceite para freír
- 300 g de miel
- ½ cucharada de agua de azahar
- 2 cucharadas de semillas de sésamo tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 435.9 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Roscos de vino
45 Min
Tarta de galletas y zanahoria
5h 15min
Paparajotes (Murcia)
45 Min
Pastelitos de miel marroquíes
1 Std.
Helado de anko
10 Std. 10 Min
Sopa harira con pollo
1 Std. 25 Min
Almogrote
1 Std.
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 Std. 30 Min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 Std. 45 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min