Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce tomate
- 2 cm de gingembre frais, épluché et coupé en morceaux
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 c. à café de sel
- 2 tomates, coupées en quartiers
La garniture au crabe
- 20 g de coriandre fraîche
- 1 zeste de citron jaune
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 piment rouge, coupé en deux et égrainé
- 1 pincée de cumin en poudre
- 300 g de chair de crabe frais
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo) (48 x 25 cm env.)
- huile végétale, pour frire
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1h 35min
Fatayer au fromage et menthe
2 Std.
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40 Min
Pain marocain
2h 45min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Briouats
35 Min
Aubergines farcies à l'orientale
1 godz. 15 min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Couscous marocain
50 min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Moussaka
1h 45 min