Zařízení & příslušenství
醋溜黑木耳
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.5公分)200 克
-
杏鮑菇 切條(約0.5公分)100 克
-
烏醋15 克
-
九層塔 切條(約0.5公分)20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
212.5 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
261.6 kJ /
62.6 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春季食療
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan