Zařízení & příslušenství
麻辣臭豆腐
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
乾香菇25 克
-
水300 克
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
油2 大匙
-
花椒粒2 大匙
-
豬絞肉200 克
-
蝦米5 克
-
辣豆瓣醬2 大匙
-
醬油2 大匙
-
乾辣椒 切段(約3公分)10 克
-
高湯700 克
-
辣油1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
麻辣醬½ - 1 大匙
-
臭豆腐 洗淨後切三角型250 克
-
毛豆仁15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
986.5 kJ /
237.5 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
尚讚!台灣味
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan