Zařízení & příslušenství
韓式辣雞
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
沙拉油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)400 克
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
糖1 大匙
-
小黃瓜 切段(約2公分)2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
38.5 g
Kalorie
1623 kJ /
387 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan