Zařízení & příslušenství
海鮮鍋燒炒麵
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟切片10 克
-
豬肉絲80 - 100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲60 克
-
高湯150 克
-
醬油15 克
-
鹽 (volitelně)¼ 茶匙
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
透抽 切圈100 克
-
小白菜 切段(約5公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切圈1 枝
-
白胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
鍋燒意麵 (約2顆)130 克
-
烏醋1 大匙
-
芹菜 取莖,切末15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 2 人份
Sodík
2587.8 mg
Protein
54.4 g
Kalorie
3618.4 kJ /
626.4 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
8.9 g
Nasycený tuk
521.2 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan