香菇花瓜雞肉

香菇花瓜雞肉

2.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 乾香菇 泡軟、擠乾水份
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
    90 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油膏
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.3 g
Kalorie 1347.5 kJ / 322.4 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...