Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜頭
- 30 克 油
- 20 克 蝦米 ,泡水瀝乾
- 60 克 豬肉絲
- 30 克 醬油
- ½ - 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 250 克 南瓜 ,去皮,切條
- 450 克 水 ,依米粉吸水性調整,詳見要訣
- 250 克 炊粉 ,沖洗至軟,以剪 刀剪成兩段
- 30 克 芹菜 ,取莖,切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1604 kJ / 497 kcal
- Protein
- 14.93 g
- Sacharidy
- 86.05 g
- Tuk
- 11.55 g
- Vláknina
- 3.278 g