Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di Pecorino romano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di noci sgusciate
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e bietole con uova affogate
45min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Žádné hodnocení
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Lemon Curd
1h
Risi e bisi
35min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Pizza di patate con verdure
2 Std.
Polpette in salsa spagnola
55min
Soufflé di spinaci e uova
35min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Crostata alla pancetta e porri
1h