Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di Pecorino romano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di noci sgusciate
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (opzionale)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di pasta
50min
Panini con insalata di uova
15min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pizza Margherita
2h
Carbonara vegetariana
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pizza frescolina
1h 40min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Moussaka di lenticchie
1h 30min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Insalata di broccoli con pinoli
5min