Kompatibilní verze
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 780 g di acqua
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ di cucchiaino di sale
- 500 g di fagiolini verdi, lavati, a pezzi (6 cm)
- 130 g di olio vegetale, ad es. olio di vinaccioli oppure olio di semi di girasole
- 60 g di scalogni
- 100 g di carote
- 20 g di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 15 g di succo di limone
- 10 g di senape
- 25 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di rapanelli rossi, lavati, tagliati in
quattro - 1 scatola di mais dolce (150 g), sgocciolato (140 g)
- 150 g di lattuga verde, tipo iceberg
- di crescione inglese (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 327 mg
Alternativní recepty
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Verdure saltate
10 Min
Marinata alle erbe aromatiche per verdure grigliate
10 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Insalata di riso
40min
Salsa al pomodoro
40min
Insalata di patate
1h 5min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
Žádné hodnocení
Insalata di lenticchie
30min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Purè di patate nature
55min