Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ¼ di mazzetto di origano fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 vasetto di pomodori secchi, sott'olio (circa 280 g)
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 140 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di acqua
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di pasta secca (ad es. Rigatoni)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3020 kJ / 721 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 125 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Formaggio a fette cotto al forno
35 Min
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Stufato di pollo alla senape
40 Min
Purè di patate dolci
1 Std.
Cornetti con carne macinata
30 Min
Penne al porro
30 Min