Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
nebo 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne classiche
2h
Rösti alla bernese
40min
Polpette al sugo
40min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 5 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Pizza margherita
2h 10min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min