Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 30 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon, tagliati a fette
- 10 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 250 g di Fontina, a fette
-
20
fette di pane tipo ciabatta
nebo 20 fette di pane tipo baguette - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Mousse di tonno
5min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Insalata di patate
1h 5min
Tortini alle verdure
55 Min
Stufato con patate e champignon
1h
Gratin di patate
1 godz. 10 min