Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucca
- 600 g di zucca (arancia), a cubetti (2 cm)
- 30 g di semi di zucca
- 10 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto e pasta
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 80 g di gherigli di noce
- 30 g di funghi porcini secchi
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1600 g di acqua
- 1 ½ cucchiaio di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di pasta secca (es. rigatoni)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3317.3 kJ / 792.9 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 94.2 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Pasta al forno sprint
55min
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min
Quiche di asparagi
1h
Crema spalmabile mediterranea ai pomodori
15min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 λεπτ.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1h
Risotto al limone e spinaci
30 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Gulash di patate
1h