Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 tuorlo
- 50 g di acqua, ghiacciata
Ripieno
- 200 g di formaggio Gouda, a pezzi
- 150 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 400 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 81 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 Min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Soufflé al formaggio
55 Min
Bürli con segale
12h
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Feta al cartoccio
25min
Tartare di verdure
25min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Polenta ticinese
45 Min