Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g weiße Weintrauben, kernlos
nebo 700 g rote Weintrauben, kernlos - 170 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2522 kJ / 602 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 143 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1h
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Erdbeermarmelade
25min
Brombeer-Vanille-Sirup
2 godz. 15 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min
Heidelbeermarmelade
55min
Waldbeerenmarmelade
55min