Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de trigo sarraceno en grano (tostados o naturales)
- 80 g de cebada perlada
- 300 g de agua templada
- 200 g de harina de fuerza
- 70 g de aceite
- 30 g de mantequilla
- 25 - 30 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 cucharadas de sémola de trigo
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 109.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche
8u.
Pan rústico
2h
Yogur de soja
12 Std. 10 Min
Pan de castañas
4h
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Tortitas integrales con manzanas a la vainilla y canela
1h
Arroz integral precocido
2h 30 min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Yogur de soja en Varoma
12u. 15min
Bizcocho de espelta y té matcha con fruta
3 Std.
Pan básico
3h 45min