
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de piel de manzana
- 10 g de piel de limón
- 200 g de harina de trigo
- 200 g de leche de almendras
- 30 g de aceite de girasol y algo más para engrasar (volitelně)
- 60 g de jarabe de agave
- ½ cucharadita de canela molida (volitelně)
- 10 g de levadura química en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 125 kcal / 527 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 160 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magdalenas de zanahoria y semillas de amapola
55min
Bizcocho de manzana
1hod.
Hojaldres de almendra
30min
Bizcocho con mermelada de cerezas (sin huevo)
4hod. 30min
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50min
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50min
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1hod.
Bizcocho de sémola con miel y almendras
1hod. 30min
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50min
Magdalenas de almendra
35min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1hod. 20min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min