Magdalenas de piel de manzana

Magdalenas de piel de manzana

3.8 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 unidades

Suroviny

  • 100 g de piel de manzana
  • 10 g de piel de limón
  • 200 g de harina de trigo
  • 200 g de leche de almendras
  • 30 g aceite de girasol (volitelně) y algo más para engrasar
  • 60 g de jarabe de agave
  • ½ cucharadita de canela molida (volitelně)
  • 10 g de polvo de hornear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 160 mg
Protein 3 g
Kalorie 527 kJ / 125 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...