Zařízení & příslušenství
Beetroot Gravadlax
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tuk
30.9 g
Sacharidy
36.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SEAFOOD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot Houmous
15min.
Raspberry Balsamic Glaze
73hod.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1hod. 45min.
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2hod.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6hod.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5hod.
Guacamole
5min.
Hollandaise Sauce
15min.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1hod. 35min.
Tomato sauce
40min.
Red Pepper Houmous
5min.