Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 30.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Soda Bread with Feta
30min
Pickle (Achcharu)
48h 30min
Cheese and Walnut Patties
Žádné hodnocení
Bloody Mary Soup
25min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Aubergine and Almond Dip
20min
Pineapple Parcels
1h
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min
Amaretti
35min