Zařízení & příslušenství
Beetroot Gravadlax
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
36.6 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tuk
30.9 g
Sacharidy
36.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SEAFOOD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tartare Sauce
10 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min