
Zařízení & příslušenství
Beetroot Gravadlax
Příprava 20min
Celkový 48hod. 20min
4 portions
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
589 kcal /
2464 kJ
Protein
36.6 g
Tuk
30.9 g
Sacharidy
36.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

SEAFOOD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko