Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 30.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basil pesto
10min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12h 5min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Žádné hodnocení
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Duck and Pork Terrine
52j
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Prawn Toast
35min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Houmous
13 Std. 30 Min
Lemon Posset
2h 40min