Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 30.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Salmon Soufflé
1 Std.
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Hollandaise Sauce
15 Min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Salmon tartare
25 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min