
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 30.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1hod. 10min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Vegetable Stock Paste
50min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Floating Islands
40min
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Ciabattine
3hod. 30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min