Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
240
g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati
nebo 240 g di ceci, cotti, sgocciolati - 510 g di acqua
-
25
g di lievito fresco
nebo 1 bustina di lievito secco - 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
- 900 g di farina
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina romagnola
15 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta di mele
1 Std.
Confettura classica
55 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Frittata di zucchine
40 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min