Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 60 g di porro, a pezzi (2 cm)
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito secco -
250
g di farina manitoba
nebo 250 g di farina per pizza - 250 g di farina di farro
Farcitura e terminare la preparazione
- 150 g di salame, a fette (3 mm)
- 6 fichi, secchi, in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2h 20min
Pane paesano
3h
Burro
40min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane veloce
1h 15 min
Risotto alla parmigiana
30min
Pane ticinese
1h 50 min
Muffins con gocce di cioccolato
1h