Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Vin brûlé bianco
20 min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Insalata di pasta
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Zuppa di zucca
35 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min