Crostata di cipolle e formaggio

Crostata di cipolle e formaggio

4.4 5 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

Stampo
  • burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
  • 175 g di farina bigia
  • 80 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 60 g di acqua
Ripieno
  • 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (3 cm)
  • 500 g di cipolle tagliate a metà
  • 40 g di burro
  • 200 g di panna intera
  • 2 uova
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 21.6 g
Kalorie 3342 kJ / 805 kcal
Tuk 61 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...