Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Insalata di mele e carote
5 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Lasagne
2 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Quiche di cipolle
1h 15 min.
Rösti alla bernese
40 min
Pane all'aglio
15min
Torta salata al salame e formaggio
2h 10min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Treccia bernese
1h 45min