Kompatibilní verze
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arrosto di vitello
- 1200 g di girello di vitello, ordinata dal macellaio
- 1 cucchiaio di burro
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 20 g di mandorle con la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, solo gli aghi
- 100 g di pane bianco a fette per toast, a pezzi (3 cm)
- la scorza di lime, (di 1 limone)
- 80 g di burro, a pezzi
Contorno
- 600 g di acqua
- 600 g di patate novelle, a cubetti (2 cm)
- 250 g di asparagi verdi, tagliati in diagonale (3 cm)
- 250 g di pomodori ciliegino
- 40 g di aceto balsamico bianco
- 40 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 465.3 kJ / 111.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Roastbeef
55 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Roastbeef
35 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Meringhe affogate
40 Min
Senape indiana
15 Min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Salsa cocktail
5 Min