Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di farina, etwas mehr zum Bestäuben und für die Arbeitsfläche
- 75 g di burro, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di formaggio Emmental, in Stücken (3 cm)
- 125 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di paprica, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1627 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane alle pere
28h
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Spezzatino alla zurighese
50 min