Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di farina, etwas mehr zum Bestäuben und für die Arbeitsfläche
- 75 g di burro, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di formaggio Emmental, in Stücken (3 cm)
- 125 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di paprica, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1627 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40 Min
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Guetzli dell’Avvento
Nenhuma avaliação
Ratatouille
40 Min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Knöpfli
50 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min