荷兰豆炒鸡肉

荷兰豆炒鸡肉

3.0 2 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
3 人份

Suroviny

  • 25 克
  • 鸡胸肉 切丝
    120 克
  • 荷兰豆
    300 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 728.7 mg
Protein 18.5 g
Kalorie 953 kJ / 228 kcal
Tuk 14.1 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 7.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...