Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 450 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Suppengrün, in Stücken (3 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 4 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 700 g Wasser
- 200 g Mett
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1238 kJ / 295 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Die Familiensuppe
30 min
Bohneneintopf
40 min
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1h
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Bohneneintopf
1h
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min