Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan

Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan

3.6 261 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
10 Portionen

Suroviny

Petersilien-Parmesan
  • glatte Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Parmesan in Stücken
    150 g
Sauce Bolognese
  • Zwiebeln halbiert
    180 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Möhren in Stücken
    230 g
  • Olivenöl
    40 g
  • passierte Tomaten, konserviert
    1000 g
    1000 g stückige Tomaten, aus der Dose
  • Hackfleisch, gemischt
    600 g
  • Tomatenmark
    70 g
  • Pizzagewürz oder je 1 TL Majoran, Thymian, Basilikum und Oregano gemischt
    1 EL
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 1127 kJ / 269 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...