Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Hähnchenbrust, mit Haut und Knochen (ca. 500 g)
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Champignons, halbiert oder geviertelt
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Curry, mild
- ¼ TL weißer Pfeffer
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Feine Königsberger Klopse
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min