Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Möhren, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
500
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
nebo 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft - 300 g Mett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Bohneneintopf
40min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Graupensuppe
1 godz.
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Gemüseeintopf für Hungrige
1 godz. 10 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min