Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Tropfen Worcester-Sauce
- 100 g Brunnenkresse
- 30 g Crème fraîche
- Croûtons zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 509 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Spargelcremesuppe
45min
Kohlrabisuppe
45min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min