Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Tropfen Worcester-Sauce
- 100 g Brunnenkresse
- 30 g Crème fraîche
- Croûtons zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 509 kJ / 122 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Petersilien-Rahm-Suppe
35min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Spargelcremesuppe
45min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Würzige Kürbissuppe
1h
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Spargelsuppe mit Putenklößchen und Lauchöl
1 Std. 15 Min