Zařízení & příslušenství
Jelení ragú s hořkou čokoládou
Příprava 20min.
Celkový 9hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Marinované maso
-
80 gramů mrkve na kousky
-
80 gramů cibule napůl
-
1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
-
20 gramů olivového oleje
-
350 gramů červeného vína
-
500 gramů jeleního masa na kostičky (3 cm)
Ragú
-
20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
-
4 šalotky napůl
-
2 stroužky česneku
-
½ čajové lžičky soli
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
5 jalovcových kuliček
-
5 kuliček černého pepře
-
¼ pomeranče (volitelně) chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra
-
250 gramů hovězího vývaru
-
35 gramů brusinek konzervovaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29 g
Kalorie
1539 kJ /
367 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je maso!
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 Min
Hovězí na pivu
1 Std. 45 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 Min
Vitello tonato
2 Std.
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2 Std. 30 Min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 Std. 15 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min