Jelení ragú s hořkou čokoládou
TM5 TM6

Jelení ragú s hořkou čokoládou

4.5 (2 hodnocení)

Suroviny

Marinované maso

  • 80 gramů mrkve, na kousky
  • 80 gramů cibule, napůl
  • 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 350 gramů červeného vína
  • 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)

Ragú

  • 20 gramů hořké čokolády (70% kakaa), na kousky
  • 4 šalotky, napůl
  • 2 stroužky česneku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 5 jalovcových kuliček
  • 5 kuliček černého pepře
  • ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (volitelně)
  • 250 gramů hovězího vývaru
  • 35 gramů brusinek, konzervovaných

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1539 kJ / 367 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
16 g
Tuk
15 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty