Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinované maso
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 4 šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (volitelně)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek, konzervovaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 dk
Slaninový trhanec
45 Min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 dk
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Korma s mořskými plody
40 Min
Pekingské kuře
50 Min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7小时 10 分钟
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.