
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinované maso
- 80 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů cibule, napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa, na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 4 šalotky, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče, chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (volitelně)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek, konzervovaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlý jehněčí dansak
45min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min
Rybí karbanátky s quinoou
1hod. 15min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Salát s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
1hod. 35min