
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinované maso
- 80 gramů mrkve na kousky
- 80 gramů cibule napůl
- 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
- 20 gramů olivového oleje
- 350 gramů červeného vína
- 500 gramů jeleního masa na kostičky (3 cm)
Ragú
- 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
- 4 šalotky napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 5 jalovcových kuliček
- 5 kuliček černého pepře
- ¼ pomeranče chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra (volitelně)
- 250 gramů hovězího vývaru
- 35 gramů brusinek konzervovaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 367 kcal / 1539 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Pomerančový dresink s kari
5min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Salát s chřestem a jahodami
1hod. 35min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Guláš se středozemní zeleninou
1hod. 30min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1hod. 50min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Bramborovo - zeleninové pyré
40min