Jelení ragú s hořkou čokoládou

Jelení ragú s hořkou čokoládou

3.8 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 9hod. 30min.
4 porce

Suroviny

Marinované maso
  • 80 gramů mrkve na kousky
  • 80 gramů cibule napůl
  • 1 stonek řapíkatého celeru (cca 70 gramů), na kousky
  • 20 gramů olivového oleje
  • 350 gramů červeného vína
  • 500 gramů jeleního masa na kostičky (3 cm)
Ragú
  • 20 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
  • 4 šalotky napůl
  • 2 stroužky česneku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 5 jalovcových kuliček
  • 5 kuliček černého pepře
  • ¼ pomeranče (volitelně) chemicky neošetřeného, nastrouhaná kůra
  • 250 gramů hovězího vývaru
  • 35 gramů brusinek konzervovaných

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 29 g
Kalorie 1539 kJ / 367 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...