Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1894 kJ / 452 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 19.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Čočkové biftečky s mrkví
50 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20min
Veganský nářez na způsob sýra
6sa 40 dk
Fazolový burger (veganský)
1h 20 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40 min
Falafel
1h
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 Std. 25 Min
Pomázanka z červené čočky
25min