Zařízení & příslušenství
Cizrnové karbanátky
Příprava 45min.
Celkový 11hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů bílé cizrny, suché
-
60 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce oleje
-
80 gramů pohankové mouky
-
1 čajová lžička majoránky
-
3 snítky čerstvé petržele nasekané
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
50 - 100 gramů vody
-
1 kus sladké brambory, růžové batát
-
200 gramů celeru na tenké plátky
-
200 gramů žampiónů nebo jiných hub
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
19.9 g
Kalorie
1894 kJ /
452 kcal
Tuk
12.4 g
Vláknina
19.4 g
Sacharidy
68.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1 Std. 5 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Hrachové kebaby
13 Std. 30 Min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Cizrnové kuličky s dýní
25 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Dýňový hummus
1 Std.