
Zařízení & příslušenství
Cizrnové karbanátky
Příprava 45min.
Celkový 11hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
300 gramů bílé cizrny, suché
-
60 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce oleje
-
80 gramů pohankové mouky
-
1 čajová lžička majoránky
-
3 snítky čerstvé petržele nasekané
-
1 - 2 čajové lžičky soli
-
50 - 100 gramů vody
-
1 kus sladké brambory, růžové batát
-
200 gramů celeru na tenké plátky
-
200 gramů žampiónů nebo jiných hub
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
452 kcal /
1894 kJ
Protein
19.9 g
Tuk
12.4 g
Sacharidy
68.7 g
Vláknina
19.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min
Dýňový hummus
1hod.
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Rýžový koláč á la pizza
1hod. 30min
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min
Fazolové placičky
10hod. 30min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Čočková sekaná
6hod. 20min