Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1894 kJ / 452 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 19.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 Std. 30 Min
Čočková sekaná
6h 20 min
Veganský nářez na způsob sýra
6h 40min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Polentová pizza
1 godz.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 godz.
Fazolový burger (veganský)
1h 20min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1h 45min
Čočkové biftečky s mrkví
50min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 min