Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů bílé cizrny, suché
- 60 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 80 gramů pohankové mouky
- 1 čajová lžička majoránky
- 3 snítky čerstvé petržele, nasekané
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 50 - 100 gramů vody
- 1 kus sladké brambory, růžové, batát
- 200 gramů celeru, na tenké plátky
- 200 gramů žampiónů, nebo jiných hub
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1894 kJ / 452 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 19.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2j
Čočkové biftečky s mrkví
50 Min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Fazolové placičky
10h 30min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2h 5min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 Min
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 Min
Falafel
1 Std.
Fazole po bretaňsku
35 menit