Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
-
1 šalotka napůl
-
300 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
30 gramů sušených fíků na kousky (3 cm)
-
10 gramů javorového sirupu
-
30 gramů bílého balsamico octa
-
30 gramů brusinkového džusu
-
40 gramů řepkového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
50 gramů rukoly
-
60 gramů gorgonzoly, měkké rozdrobené na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
3.9 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Waldorfský salát na čekankových listech
30min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Ředkvičková omáčka s křenem
20min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10min.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Rajčatovo-fazolový salát
30min.
Bulky s ořechovou náplní a vajíčkovým salátem
1hod. 30min.
Orientální bramborový salát
2hod.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.