Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
- 1 šalotka, napůl
- 300 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 30 gramů sušených fíků, na kousky (3 cm)
- 10 gramů javorového sirupu
- 30 gramů bílého balsamico octa
- 30 gramů brusinkového džusu
- 40 gramů řepkového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 50 gramů rukoly
- 60 gramů gorgonzoly, měkké, rozdrobené na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Plněné krokety
2h 30 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 Min
Dip z červené řepy
15 Min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Zelný salát s křenem
10 Min