
Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
Příprava 10min
Celkový 10min
4 porce
Suroviny
-
jablko bez jádřince, na čtvrtky1
-
šalotka napůl1
-
červeného hlávkového zelí na kousky300 gramů
-
sušených fíků na kousky (3 cm)30 gramů
-
javorového sirupu10 gramů
-
bílého balsamico octa30 gramů
-
brusinkového džusu30 gramů
-
řepkového oleje40 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře černého, mletého¼ čajové lžičky
-
rukoly50 gramů
-
gorgonzoly, měkké rozdrobené na kousky60 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Protein
5 g
Tuk
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční menu II.
10 recept
Česká republika
Česká republika