Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
TM5 TM31 TM6

Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky

4.6 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
  • 1 šalotka, napůl
  • 300 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
  • 30 gramů sušených fíků, na kousky (3 cm)
  • 10 gramů javorového sirupu
  • 30 gramů bílého balsamico octa
  • 30 gramů brusinkového džusu
  • 40 gramů řepkového oleje
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
  • 50 gramů rukoly
  • 60 gramů gorgonzoly, měkké, rozdrobené na kousky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
969 kJ / 231 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
16 g
Tuk
15 g
Vláknina
3.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty