
Zařízení & příslušenství
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce
Suroviny
-
1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
-
1 šalotka napůl
-
300 gramů červeného hlávkového zelí na kousky
-
30 gramů sušených fíků na kousky (3 cm)
-
10 gramů javorového sirupu
-
30 gramů bílého balsamico octa
-
30 gramů brusinkového džusu
-
40 gramů řepkového oleje
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
50 gramů rukoly
-
60 gramů gorgonzoly, měkké rozdrobené na kousky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Protein
5 g
Tuk
15 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční menu II.
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Řecký zelný salát
2hod. 15min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1hod. 15min
Tuňákové máslo s kapary
5min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min
Zálivka vinaigrette
5min
Balkánská pomazánka
15min
Zelný salát s křenem
10min