Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di ciliegie, denocciolate
- 30 g di sciroppo di carrube
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13u. 30min
Mostarda di mele
1h
Insaporitore alle bucce di verdure
2h 15 min.
Orzata Valenciana
8h 10min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Pesche sciroppate
721u. 20min
Biscottini alle mandorle
35min
Budino agli agrumi
3u. 15min
Succo di albicocca
2h 10min
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2 Std. 40 Min
Succo di pera
2h 10min
Succo di mela
2h 10min