
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 451.9 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 64.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 3.4 mg
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Panpepato
25hod. 40min
Torta al testo
1hod.
Ciaramicola
1hod.
Pane sciapo umbro
14hod.
Maritozzo romano
11hod.
Maritozzi
11hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.