Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 33.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sale di sedano
3h 15min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Zabaione al limone
15min
Tortini al caramello
1u.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa al caramello
35min
Zabaione al peperone rosso
20min
Limonata
5 Min
Salsa al caramello
1h 30 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Bombardino
30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min