
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 476 kcal / 1986 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 33.1 g
- Sacharidy
- 38.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3hod. 15min
Budino di halloween
2hod.
Aspic di pesche e mirtilli
7hod.
Panini ripieni di funghi cardoncello
1hod. 15min
Salsa inglese al ribes
20min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Formaggio fresco
9hod. 45min
Uova ripiene di prosciutto
15min
Zabaione all'anice
15min
Chutney di zucca
1hod. 10min
Salsa all'arancia
25min