Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 242.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Focaccia con kefir
12 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pane bianco
3sa
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane senza lievito
19h
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pizza romana bianca
6h 30 min
Pane toscano con lievito madre
5h