Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 242.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane al latticello
18 Std.
Pane contadino ai cereali
7h
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Pane alla birra (TM6)
4h
Ciambella di segale
2h 45min
Focaccia con kefir
12h
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane bianco
3h
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min