Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 242.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h
Filone di segale
4 godz.
Pane contadino ai cereali
7h
Pane toscano con lievito madre
5u.
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min