
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 228.6 kcal / 956.5 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 242.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4hod.
Ricotta (TM6)
16hod. 30min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3hod. 20min
Pizza romana bianca
6hod. 30min
Pane contadino ai cereali
7hod.
Focaccia di semola
6hod. 40min
Pane senza lievito
19hod.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Pane di kamut e farro
4hod.
Pane bianco
3hod.