Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilkový lusk, semínka
- 250 gramů plnotučného mléka
- 250 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 170 gramů cukru
- 4 žloutky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1343 kJ / 321 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 19.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilková zmrzlina
12h
Stracciatella zmrzlina
10 Std. 25 Min
Petrželové pesto
10min
Italská ciabatta
4 Std. 30 Min
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10 Std. 15 Min
Citrónový sorbet
8 Std. 30 Min
Vanilková zmrzlina v oplatce
7 godz. 45 min
Čokoládová zmrzlina bez vajec a laktózy
10h 20min
Italský velikonoční chléb
3 godz. 50 min
Zmrzlina z lískových oříšků
12 Std. 45 Min
Kokosová zmrzlina
10h 20min
Pistáciová zmrzlina bez vajec
10h 20min