Rebarborovo-jahodový koláč

Rebarborovo-jahodový koláč

4.9 169 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
12 kusů

Suroviny

Křehké těsto
  • 350 gramů hladké mouky
  • 140 gramů másla chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
  • 70 gramů cukru
  • 90 gramů vody
  • 2 špetky soli
Náplň
  • 400 gramů rebarbory očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)
  • 300 gramů jahod na kousky
  • 120 gramů cukru
  • 20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
  • 30 gramů kukuřičného škrobu
  • 1 žloutek
  • 2 polévkové lžíce mléka
  • cukr moučka na pocukrování

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 4 g
Kalorie 1236 kJ / 295 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...