Zařízení & příslušenství
Rebarborovo-jahodový koláč
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
12 kusů
Suroviny
Křehké těsto
-
350 gramů hladké mouky
-
140 gramů másla chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
-
70 gramů cukru
-
90 gramů vody
-
2 špetky soli
Náplň
-
400 gramů rebarbory očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)
-
300 gramů jahod na kousky
-
120 gramů cukru
-
20 gramů vanilkového cukru, domácí výroby
-
30 gramů kukuřičného škrobu
-
1 žloutek
-
2 polévkové lžíce mléka
-
cukr moučka na pocukrování
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4 g
Kalorie
1236 kJ /
295 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborový koláč
1hod. 15min.
Hruškový šlehačkový koláč
1hod. 35min.
Třený ovocný koláč
50min.
Bublanina s meruňkami
1hod.
Rybízový koláč
2hod. 5min.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1hod. 20min.
Mřížkový jablečný koláč
1hod. 25min.
Švestkový koláč
1hod. 40min.
Prezidentská bábovka
1hod. 5min.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min.