
Zařízení & příslušenství
Rebarborovo-jahodový koláč
Příprava 30min
Celkový 1hod.
12 kusů
Suroviny
Křehké těsto
-
hladké mouky350 gramů
-
másla chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání140 gramů
-
cukru70 gramů
-
vody90 gramů
-
soli2 špetky
Náplň
-
rebarbory očištěné a oloupané, nakrájené na velmi malé kousky (0,5 cm)400 gramů
-
jahod na kousky300 gramů
-
cukru120 gramů
-
vanilkového cukru, domácí výroby20 gramů
-
kukuřičného škrobu30 gramů
-
žloutek1
-
mléka2 polévkové lžíce
-
cukr moučka na pocukrování
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
295 kcal /
1236 kJ
Protein
4 g
Tuk
11 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recept
Česká republika
Česká republika