Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Minze, frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 2 - 3 TL Harissa-Paste
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 ½ geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 150 g Bulgur
- 60 g Sultaninen
- 700 g Bundmöhren, schlank, längs halbiert
- 2 TL Honig
- 300 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 4 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2945 kJ / 703 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous-Hack-Topf
30 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Orientalische Hackbällchen
40 min
Hähnchen-Pilaw
45 min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40 min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Massaman-Curry
1h 40min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Gemüseragout mit Bratklößchen
50 min
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1h
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 min