Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout

Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout

3.2 285 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Süßkartoffeln in Stücken
    400 g
  • Wasser
    1100 g
  • Polenta-Grieß
    100 g
  • Flohsamenschalen gemahlen
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Ei
    1
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • braune Champignons je nach Größe geviertelt oder geachtelt
    100 g
  • Pfifferlinge
    100 g
  • Porree in Ringen (1 cm)
    200 g
  • Frischkäse, light (z. B. Exquisa fitline 0,2% Fett)
    100 g
  • entrahmte Milch, 0,1 - 0,3% Fett
    150 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Feldsalat
    80 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13 g
Kalorie 1228 kJ / 293 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...