Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Mandeln
- 50 g Schalotten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zitrone, unbehandelt, klein, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Olivenöl
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 450 g grüne Bohnen, ganz oder halbiert, nach Geschmack
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min
Ratatouille-Salat
1 Std.
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 Std. 5 Min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Rosenkohlsalat
25 Min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3 Std. 15 Min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min