Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Mandeln
- 50 g Schalotten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Zitrone, unbehandelt, klein, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Olivenöl
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 450 g grüne Bohnen, ganz oder halbiert, nach Geschmack
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Bratwurstsalat
20min
Eiersalat
50min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3 godz. 15 min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1h 40min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Kartoffel-Porree-Salat
5h 30min
Griechischer Kartoffelsalat
1h 30min
Blumenkohlsalat
40min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40min
Salatsauce für Blattsalate
10min