
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 150 g Cherry-Tomaten halbiert
- ½ Zitrone, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 150 g Blattspinat, frisch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Zucker
- 2 rote Paprika (à 150 g)
- 2 Eier
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 245 kcal / 1028 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 141 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 Min
Pilz-Gemüse-Topf
35 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 Min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Omelette mit Bauernsalat
35 Min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 Min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 Min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35 Min
Paprika mit Omelette-Käse-Füllung
1 Std.
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min