Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de zanahoria en rodajas (2 cm)
- 250 g de puerro en rodajas (2 cm)
- 1 cucharada de curry en polvo Ducros
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de calabaza sin piel ni semillas, en trozos (3-4 cm)
-
500 - 600
g de agua
nebo 500 - 600 g de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida Ducros
-
100
g de nata líquida
nebo 100 g de leche evaporada - 50 g de picatostes para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 24.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 808.1 mg
Alternativní recepty
Crema de calabaza
45min
Crema de guisantes
30min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40min
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35min
Crema de chirivía y manzana
30min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min