Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 698 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 900 g de caldo de verduras
  • 60 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de arroz carnaroli
    350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • 200 g de queso gorgonzola
  • 200 g de pera pelada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 9.45 g
Kalorie 1737 kJ / 416 kcal
Tuk 20.56 g
Vláknina 2.05 g
Sacharidy 48.19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...