Risotto con pera y gorgonzola
TM5 TM6

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 (633 hodnocení)

Suroviny

  • 900 g de caldo de verduras
  • 60 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de arroz carnaroli
    nebo 350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • 200 g de queso gorgonzola
  • 200 g de pera pelada

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1737 kJ / 416 kcal
Protein
9.45 g
Sacharidy
48.19 g
Tuk
20.56 g
Vláknina
2.05 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty