Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de caldo de verduras
- 60 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
350
g de arroz carnaroli
nebo 350 g de arroz de grano redondo - 50 g de vino blanco seco
- ½ cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- 200 g de queso gorgonzola
- 200 g de pera pelada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1737 kJ / 416 kcal
- Protein
- 9.45 g
- Sacharidy
- 48.19 g
- Tuk
- 20.56 g
- Vláknina
- 2.05 g
Alternativní recepty
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 Std. 45 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Risotto a la milanesa
30 min
Risotto cuatro quesos
25 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 Min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con boletus
30 min
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min