Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g bacon em cubos
- 1000 g perna de peru bem limpa, desossada e cortada em pedaços
- 200 g vinho branco
- 10 g molho de soja
-
2
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 2 cubos de caldo de galinha - 1 farinheira
- Sal q.b.
- 600 g arroz agulha
- Orégãos q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1895 kJ / 454 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Peitos de frango pizzaiola
50 Min
Bacalhau ibérico: à Gomes de Sá com molho pil pil
55 Min
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1 Std. 30 Min
Rolo de carne
1 Std.
Lasanha
1 Std. 10 Min
Lasanha
1 Std. 30 Min
Rolo de carne
1 Std.
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.
Bacalhau com natas
40 Min
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Bacalhau gratinado com camarão
50 Min