Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais
-
500
g de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de volaille - 6 filets de poulet, sans peau (600 g environ)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Epaule de veau à la normande
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20 phút
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 Min
Blancs de volaille à la moutarde
45min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 phút
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1h