Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais
-
500
g de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de volaille - 6 filets de poulet, sans peau (600 g environ)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 938 kJ / 224 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisses de Toulouse aux oignons
1u. 20min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1u.
Emincé de veau à la normande
35min
Epaule de veau à la normande
1u.
Cuisse de dinde à la moutarde
1u.
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1u. 20min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Filet mignon au cidre
35min
Sauté de porc au cidre
1u.