Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, émincées en rondelles
- 600 g de courgettes, émincées en rondelles
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 150 g de lardons
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g de reblochon, écrouté et coupé en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonctions des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h
Gratin de légumes à la noix de muscade
1h 15min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Gratin de coquillettes au poireau
45 min
Hachis parmentier à la courgette
1 godz. 20 min
Gratin de courgette aux lardons
40 min
Quiche au poireau
55 min
Lasagnes champignons-fromage
1h 15min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1h 35 min.
Tartiflette
1h 15min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h