
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de beaufort coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé détaillées en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 483 kcal / 2011 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 26.2 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1hod.
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Croque flammekueche
55min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min
Timbale milanaise
55min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1hod. 10min
Croziflette
1hod. 25min