Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de beaufort, coupé en morceaux, sans la croûte
- 1500 g d'eau
- 300 g de crozets
- 1 gousse d'ail
- 50 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 5 g de beurre doux, pour le moule
- 4 tranches de jambon fumé, détaillées en petits dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1u.
Timbale milanaise
55min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Croque-cake
50min
Croque flammekueche
55min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gratin de pâtes
25 min
Croziflette
1h 25min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min