Gratin de crozets au jambon

Gratin de crozets au jambon

4.7 366 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 250 g de beaufort coupé en morceaux, sans la croûte
  • 1500 g d'eau
  • 300 g de crozets
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de vin blanc sec
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 5 g de beurre doux pour le moule
  • 4 tranches de jambon fumé détaillées en petits dés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 22 g
Kalorie 2011 kJ / 483 kcal
Tuk 26.2 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 38.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...