泰式藜麥海鮮沙拉

泰式藜麥海鮮沙拉

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 500 克
  • 花枝 切圈
    200 克
  • 蘆筍 切小段
    60 克
  • 玉米筍 切小塊
    60 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 1 大匙
  • 李型番茄 切對半
    50 克
  • 藜麥 預先煮熟(詳見要訣)
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.5 g
Kalorie 354 kJ / 84.5 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...