Zařízení & příslušenství
泰式藜麥海鮮沙拉
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
水500 克
-
花枝 切圈200 克
-
蘆筍 切小段60 克
-
玉米筍 切小塊60 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露2 茶匙
-
糖1 大匙
-
李型番茄 切對半50 克
-
藜麥 預先煮熟(詳見要訣)120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.5 g
Kalorie
354 kJ /
84.5 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藜麥狂潮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan