
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 200 克 花枝 ,切圈
- 60 克 蘆筍 ,切小段
- 60 克 玉米筍 ,切小塊
- 20 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- 2 大匙 檸檬汁
- 2 茶匙 魚露
- 1 大匙 糖
- 50 克 小蕃茄 ,切對半
- 120 克 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 84.5 kcal / 354 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Vláknina
- 2 g